Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungilta odotetaan jälleen ennätystulosta

Valtteri Ahonen

Samsungilta odotetaan jälleen ennätystulosta
Samsung Galaxy S III:n myynnin uskotaan nostavan kännykkävalmistajan tuloksen 6,2 miljardiin dollariin. Se on korealaisen The Yonhap Newsin mukaan 78 prosenttia enemmän kuin samaan aikaan viime vuonna.

Samsungin edellisen neljänneksen tulos oli 5,9 miljardia dollaria (4,6 mrd euroa), mutta nyt se on paljastanut odotetun Galaxy S III:n myyneen ensimmäisen 100 päivän aikana jo hurjat 20 miljoonaa kappaletta. Tämän odotetaan siivittävän kolmannen vuosineljänneksen tuloksen ennätyslukemiin. Myös Galaxy Note on saavuttanut kiitettävän 10 miljoonan rajapyykin elokuussa.

Näiden lisäksi Samsung on jo julkaissut puhelimen ja tabletin ominaisuuksia yhdistelevän Galaxy Note II:n, joka ehtinee myös omalta osaltaan vaikuttaa Samsungin tulokseen. Pienten tablettien markkinoiden oletetaan lähiaikoina kasvavan, sillä Google julkaisi vastikään oman 7-tuumaisen Nexus-tablettinsa, ja myös Applelta odotetaan "pientä iPadia".


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja