Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Kiina nopeuttaa uuden sukupolven matkapuhelintekniikan käyttöönottoa

Manu Pitkänen

Kiina nopeuttaa uuden sukupolven matkapuhelintekniikan käyttöönottoa
4G-verkon pystyttäminen on lähtenyt hitaasti liikkeelle ympäri maailmaa. Kiinassa ollaan ilmeisesti kyllästytty lonnimiseen, sillä siellä on laitettu byrokratian rattaisiin pari kierrosta lisää vauhtia.

Kiinan viestintäministeri Miao Wein mukaan maa kiihdyttää neljännen sukupolven matkapuhelinteknologiaan siirtymistä. Tämä toteutetaan käytännössä niin, että operaattoriluvat tulevat jakoon jo ensi vuonna, minkä jälkeen teknologian käyttöönoton byrokraattisin vaihe pitäisi olla takanapäin. Vielä keväällä arveltiin, ettei luvitusvaihetta saada käyntiin ennen vuotta 2014.

Maailman suurimmalla operaattorilla, China Mobilella, on jo selvät sävelet miten se siirtyy nopeampaan matkaviestinteknologiaan. Sen suunnitelmissa on, että yhtiön TD-LTE-tukiasemien määrä vuonna 2014 on 350.000 kappaletta. Tänä vuonna asemia on pystyssä noin 20.000 kappaletta.

Lupaprosessin nopeuttaminen saa varmasti vipinää myös muiden kiinalaisoperaattoreiden kinttuihin, eli investointisuunnitelmia aikaistetaan.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.