>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Android saavutti tänään merkittävän rajapyykin

Matti Vähäkainu

Android saavutti tänään merkittävän rajapyykin
Google on tänään kertonut uusimmat tiedot Android-laitteiden aktivointimääristä. Yhtiön tuotekehitysjohtaja Hugo Barra kertoi Google+:ssa "Androidin suuresta päivästä".

Päivä ehkä ei ole yhtä suuri Googlelle kuin se tulee olemaan Applelle, mutta rajapyykki on toki merkittävä. Android-laitteiden aktivoinnit ylittivät tänään puoli miljardia kappaletta.

500 miljoonan laitteen aktivointiin kesti noin kolme ja puoli vuotta, mutta tahti on tietysti kiihtynyt viime aikoina. Barran mukaan Android-laitteita aktivoidaan yli 1,3 miljoonan päivätahdilla. Mikäli sama tahti jatkuu, tai tahti kiihtyy, niin aktivointien määrä ylittää miljardin ensi vuonna.

Noin vuosi sitten tahti oli 500 000 aktivoitua laitetta kuukaudessa. Viime vuoden marraskuussa Android-laitteita oli aktivoitu 200 miljoonaa.Barra esitteli samalla Googlen etupihalta löytyvän uuden Jelly Bean -patsaan. Jelly Bean tosin löytyy vain ehkä noin viidestä miljoonasta Android-laitteesta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.