Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony saattaa liittyä Windows Phone -tukijoukkoon

Manu Pitkänen

Sony saattaa liittyä Windows Phone -tukijoukkoon
Matkapuhelinvalmistaja Sony Mobile tukeutuu tällä hetkellä yksistään Googlen Android-käyttöjärjestelmään. Tämä voi kuitenkin muuttua jossakin vaiheessa, sillä yhtiön Britannian ja Irlannin toiminnoista vastaava johtaja Pierre Perron paljasti, että Sony tutkii mahdollisuutta tuoda markkinoille Windows Phone -pohjainen älypuhelin.

Windows Phone -pohjaista puhelinta ei nähty Sony Ericssonilta. Yhtiö tuki Microsoftin mobiilialustaa vielä Windows Mobilen aikakaudella, mutta ei enää jatkanut kyydissä käyttöjärjestelmäuudistuksen jälkeen. Nyt yhtiö voi olla jälleen palaamassa Microsoftin kelkkaan.
Sony ei välttämättä hylännyt ajatusta Windows-pohjaisesta puhelimesta missään vaiheessa, sillä yhtiön tiedetään valmistelleen kulisseissa Windows Phone -pohjaista puhelinprotoa. Ehkä Sonyllakin olisi juuri nyt hyvä hetki tuuletella strategioitaan, kun Microsoftkin laittaa ohjelmistonsa tänä vuonna uusiksi.

Perronin mukaan Xperia-mallistossa tullaan edelleen luottamaan Androidiin, mutta se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että koko yhtiö tukeutuisi vain ja ainoastaan Googleen.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja