Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Android päihittää Applen 100 miljoonalla aktivoinnilla

2
Manu Pitkänen

Android päihittää Applen 100 miljoonalla aktivoinnilla
Sattumaa tai ei, Google ja Apple kertoivat lähes perä perään kuinka paljon heidän ohjelmistoihin perustuvia mobiililaitteita on aktivoitu maailmassa. Googlen kehittämä Android voitti tällä mittarilla Applen iOS:n 100 miljoonalla aktivoinnilla.

Google kertoi eilen, että Android-laitteita on aktivoitu maailmassa jo puoli miljardia kappaletta. Mukana on kaikki vuonna 2008 ja sen jälkeen julkaistut laitteet. Tilastot komistuvat joka päivä noin 1,3 miljoonalla. Jos tahti pysyy vakiona, voi Google juhlia miljardin merkkipaalua hieman yli vuoden kuluttua.
Apple joutui tunnustamaan tappionsa 400 miljoonalla iOS-aktivoinnillaan. Lukema pitää sisällä vuoden 2007 jälkeen esitellyt iPod Touchit, iPhonet ja iPadit. Näillä näkymin kaula Androidiin vain kasvaa, sillä uusia iOS-aktivointeja tulee tämän vuoden toisen kvartaalin lukujen perusteella vain noin 500.000 kappaletta vuorokaudessa.

Sovelluspaikkojen suhteen Apple on edelleen selvä ykkönen. Google Play -palvelusta löytyy noin 600.000 sovellusta, kun App Storessa huidellaan jo yli 700.000 sovelluksessa.

Kommentit (2)

 (vahvistamaton)

1

Bloombergin arvion mukaan Apple imuroi 75-80 prosenttia älypuhelinmarkkinoiden katteesta. Applen katteesta iPhone tuo kaksi kolmasosaa.

Vastaa
Zakhrin (vahvistamaton)

2

Tässä taas virheellistä uutisointia parhaasta päästä.

Google ilmoitti 500 miljoonan accountin activoinnista
Apple ilmoitti 400 miljoonan iOS laitteen MYYNNISTÄ

Kai toimittajakin sentään tajuaa, että kyseessä on kaksi TÄYSIN eri asiaa. Google storessa saattaa yhdellä 30 euron android puhelimen käyttäjällä olla 8 eri accounttia.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja