>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HP vakuuttaa: Uusia puhelimia on tulossa

Manu Pitkänen

HP vakuuttaa: Uusia puhelimia on tulossa
HP:n kännykkäbisnes ehti käydä viime vuonna kuoleman rajalla. Yhtiön toimitusjohtaja Meg Whitman kuitenkin vakuuttaa, ettei HP aio luovuttaa.

HP astui älypuhelinmarkkinoille vuonna 2010, jolloin se osti yhdysvaltalaisen Palmin. Seuraavana vuonna koko projekti oltiin jo kuoppaamassa, mutta hätänappulan painamisen jälkeen ääni kellossa on muuttunut totaalisesti. Whitmanin mukaan älypuhelin on useissa maissa ensimmäinen tietokonemainen laite, jonka kuluttaja hankkii itselleen. Tämä on aivan liian tärkeä markkina-alue ohitettavaksi.

HP käyttää puhelimessaan todennäköisesti Palm-oston kylkiäisenä tullutta webOS-käyttöjärjestelmää, jonka on määrä jatkaa avoimen lähdekoodin projektina (Open webOS).


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.