>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

iPhone 5:n prosessori onkin nopeampi kuin aiemmin luultiin

1
Teemu Laitila

iPhone 5:n prosessori onkin nopeampi kuin aiemmin luultiin
Applen uusimman iPhone-mallin A6-prosessori on jaksanut kiinnostaa tekniikkasivustoilla, sillä Apple ei perinteisesti kerro prosessoreistaan julkisuuteen käytännössä mitään teknisiä yksityiskohtia. A6:sta pidettiin alunperin ensimmäisenä ARM:n Cortex-A15-arkkitehtuuriin perustuvana piirinä, mutta tarkempien tutkimusten jälkeen se paljastui Applen omaksi tuotokseksi. Nyt myös prosessorin kellotaajuudesta on saatu uutta tietoa.

Ensimmäisten Geekbench-testiohjelmalla saatujen tulosten perusteella uuden arkkitehtuurin arveltiin parantaneen IPC-suorituskykyä (käskyjä kellojaksoa kohti) merkittävästi, sillä GeekBenchin mukaan kahden ytimen kellotaajuus oli vain 1,0 Ghz. Nyt testiohjelmasta on julkaistu virallinen versio uudelle iOS 6 -järjestelmälle ja parantuneiden alogritmien mukaan prosessoriytimien kellotaajuus olisi todellisuudessa 1,3 GHz."Aiemmat Geekbench-versiot eivät kyenneet laskemaan A6:n kellotaajuutta oikein, mistä lähti liikkeelle tieto prosessorin toimimisesta vain 1,0 GHz:n taajuudella", kertoo sovellusta kehittävän Primate Labin John Poole Endgadget-sivustolle.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.