Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC julkaisi päivitetyn lippulaivan One X+ -mallin muodossa

Teemu Laitila

HTC julkaisi päivitetyn lippulaivan One X+ -mallin muodossa
HTC on julkaissut uuden version keväällä julkaistusta Android-sarjan lippulaivasta One X:stä. Uusi versio kantaa nimeä One X+ ja ulkoisesti se ei eroa edeltäjästään, vaikka tarjolla on vain musta malli. Sisällä sen sijaan on tapahtunut muutoksia.

Päivitys on tuonut mukanaan lisää tehoa kun Tegra 3 -piirin kellotaajuutta on nostettu 1,7 GHz:n verrattuna alkuperäisen One X:n 1,5 GHz:n, akun kapasiteetti on kasvanut 2100 mAh:n kun alkuperäisen akku on 1800 mAh, tallennustilaa löytyy uutuudesta enimmillään 64 gigatavua ja etupuolen kamera ottaa kuvia 1,6 megapikselin tarkkuudella. Uuden akun luvataan kasvattavan puheaikaa jopa 37 prosentin verran ja prosessoripäivitys kasvattaa nopeutta 27 prosenttia HTC:n omien laskelmien mukaan.
Sovelluspuolen uutuutena on Android 4.1 Jelly Bean, joka löytyy plus-mallista esiasennettuna. Uudessa versiossa HTC:n oma käyttöliittymä on mallia Sense 4+, mikä tarkoittaa muutoksia esimerkiksi galleriasovellukseen sekä muita plus-merkinnän arvoisia viilauksia toimintoihin. Pelkän käyttöjärjestelmän takia kenenkään ei kuitenkaan tarvitse päivittää alkuperäisestä mallista, sillä alkuperäisen One-sarjan laitteiden päivitysten pitäisi alkaa piakkoin.

Yksi uuden Tegra 3 -version (AP37) eduista on sen tuki LTE-verkoille. Alkuperäisen HTC One X:n LTE-versiossa käytettiin Qualcommin Snapdragon S4 -piiriä, mutta uuden piirin myötä LTE-yhteydet on saatu integroitua laitteeseen ilman prosessorin vaihtoa. The Vergen ietojen mukaan eurooppalaiset eivät kuitenkaan tule näkemään puhelimen LTE-versiota, vaan LTE-yhteyksiä käyttääkseen on hankittava aiemmin julkaistu One XL -versio.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja