Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

TomTom julkaisi navigaattorinsa Androidille -- ei toimi uusimmissa laitteissa

Teemu Laitila

TomTom julkaisi navigaattorinsa Androidille -- ei toimi uusimmissa laitteissa
Navigaattorivalmistaja TomTom on julkaissut navigaatiosovelluksensa myös Android-käyttäjille. Sovellus tukee navigointia ilman verkkoyhteyttä, puheohjausta, liikennekameravaroituksia sekä reaaliaikaisia liikennetietoja. Yhtiö lupaa karttojen pysyvän ajan tasalla "elinikäisillä karttapäivityksillä":

TomTomin navigaatiosovellus maksaa Länsi-Euroopan osalta 44,99 euroa ja pelkästään Pohjoismaiden kartat saa kymmenen euroa halvemmalla.

Koska kartat ladataan kokonaisuudessaan puhelimen muistiin, Pohjoismaiden karttojen lataamiseksi puhelimesta on löydyttävä runsaat 500 megatavua vapaata tilaa ja koko Länsi-Euroopan karttoihin tarvitaan lähes kolmen gigatavun verran tallennustilaa.TomTomin laitetuessa on kuitenkin vielä parantamisen varaa, sillä tällä hetkellä sovellus tukee vain Android-laitteita, joiden näytön resoluution on joko 800x480 tai 854x480. Rajoitus jättää tuen ulkopuolelle suuren osan uudemista Android-puheimista sekä käytännössä kaikki Android-tabletit. Yhtiö on kertonut työskentelevänsä myös muiden resoluutioiden tuen parissa.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.