Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung Galaxy S3 sai ympäristösertifikaatin

1
Valtteri Ahonen

Samsung Galaxy S3 sai ympäristösertifikaatin
Samsungin 20 miljoonaa kappaletta myyneelle huippumallille on myönnetty Britannian Carbon Trust -säätiön PAS 2050 -sertifikaatti.

Kyseessä on globaali standardi, jolla mitataan laitteen koko eliniän ajan aiheuttamia kasvihuonepäästöjä. Tähän kuuluvat niin laitteen käyttö kuin sen valmistaminenkin. Samsung on onnistunut kutistamaan hiilijalanjälkeään edellisestä Galaxy S2 -mallista 14 prosenttia. Mainittuina meriitteinä olivat ainakin energiatehokkaampi laturi sekä vähemmän raaka-aineita kuluttava valmistus.

Samsungin tiedotteen mukaan yhtiö on ainoa matkapuhelinvalmistaja, jolle sertifikaatti on myönnetty. Sekä Galaxy S2 että Galaxy Note ovat aiemmin saaneet samaisen tunnustuksen.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja