Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google perui julkaisutilaisuuden hurrikaanin vuoksi - Microsoft pääsee yksin parrasvaloihin

Teemu Laitila

Google perui julkaisutilaisuuden hurrikaanin vuoksi - Microsoft pääsee yksin parrasvaloihin
Google on perunut täksi päiväksi New Yorkissa pidettäväksi suunnitellun julkaisutilaisuuden New Yorkia uhkaavan hurrikaanin vuoksi, kertovat useat uutissivustot. Yhtiön odotettiin julkaisevan tänään uuden Android-version, Nexus 10 -tabletin sekä 32 gigatavun muistilla varustetun version Nexus 7 -tabletista.

"Olemme peruneet maanantaille New Yorkiin aiotun tilaisuuden hurrikaanin vuoksi. Kerromme lisää uusista suunnitelmistamme myöhemmin", yhtiöstä kerrotaan.

Itärannikkoa uhkaava myrsky ei sen sijaan haittaa Microsoftia, jonka Windows Phone 8 -järjestelmä julkaistaan virallisesti tänään länsirannikolla San Franciscossa. Googlen alkuperäisenä tarkoituksena oli ilmeisesti viedä osa Microsoftin huomiosta sijoittamalla merkittävä Android-tilaisuus samalle päivälle. Hurrikaanin vuoksi Microsoft saa kuitenkin mobiilimaailman jakamattoman huomion osakseen.

Sandy-nimistä hurrikaanin nopeudella puhaltavaa myrskyä on ehditty kutsua jo supermyrskyksi sen suuren koon vuoksi. Yle uutisten mukaan suureen osaan Yhdysvaltojen itärannikon osavaltioista on julistettu hätätila ja esimerkiksi New Yorkissa julkinen liikenne on pysäytetty, lentoja peruttu ja myös New Yorkin pörssi pidetään kiinni.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja