>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC esittelee uuden luomuksen 13. marraskuuta - huhuissa uusi lippulaivapuhelin

Sami Koivunen

HTC esittelee uuden luomuksen 13. marraskuuta - huhuissa uusi lippulaivapuhelin
Taiwanilainen älypuhelinvalmistaja HTC ja Yhdysvaltalainen mobiilioperaattori Verizon Wireless ovat kertoneet järjestävänsä julkaisutapahtuman marraskuun 13. päivänä New Yorkissa.

Muun muassa The Verge huhuilee, että tapahtumassa esitellään uusi HTC Droid DNA, joka olisi ylhtiön amerikkalainen vastike Japanissa vuoden lopussa julkaistavalle HTC J Butterflylle. Puhelimen viisituumainen näyttö sisältäisi 440 pikseliä tuumassa (PPI) Super LCD 3 -tekniikalla toteutettuna eli laite tukisi Full HD -tarkkuutta. Lisäksi huhujen mukaan puhelin sisältäisi 1,5 gigahertsin Snapdragon S4 Pro -järjestelmäpiirin ja kaksi gigatavua RAM-muistia.

On tietenkin myös mahdollista, että tapahtumassa esitellään jotain aivan muuta, sillä tapahtuman kutsu ei paljasta mitään tulevasta laitteesta.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.