Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Apple ja HTC solmivat yllättäen 10 vuoden patenttisovun

Valtteri Ahonen

Apple ja HTC solmivat yllättäen 10 vuoden patenttisovun
Useamman vuoden jatkunut patenttisota HTC:n ja Applen välillä on hiukan yllättäen päättynyt sopuun. Yhtiöt tiedottivat tänään solmineensa 10 vuoden lisenssisopimuksen ja lopettavansa kaikki käynnissä olevat patenttioikeustaistelut keskenään.

Nyt toteutunut maailmanlaajuinen lisenssisopimus kattaa kaikki nykyiset ja tulevat patentit yhtiöiden välillä. Yhtiöt eivät paljastaneet sopimuksen yksityiskohtia, mutta HTC:n edustaja Jeff Gordon kertoi The Vergelle, ettei sopimus vaikuta HTC:n taloustilanteeseen merkittävästi.

Huolimatta siitä, että yhtiöt määrättiin neuvottelemaan keskenään sovinnosta, ei minkäänlaisesta edistyksestä aiemmin ollut merkkejä. Harvat varmaan uskoivat sopuun, ottaen huomioon kuinka tulista taistelua Apple on samalla käynyt patenteistaan Samsungin kanssa ympäri maailmaa. Vielä elokuussa myös HTC:lta kommentoitiin, ettei yhtiöllä ole mitään aikomusta sopia kiistoja oikeuden ulkopuolella.Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.