Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: Mozilla esittelee uutta FirefoxOS -käyttöjärjestelmää

Teemu Laitila

Videolla: Mozilla esittelee uutta FirefoxOS -käyttöjärjestelmää
Firefox-selainta kehittävä Mozilla-säätiö on julkaissut joukon videoita, jolla käydään läpi uuden FirefoxOS-järjestelmän toimintaa ja syntyhistoriaa. Mozilla on kehittänyt uutta avointa web-standardeihin perustuvaa FirefoxOS-käyttöjärjestelmää jo runsaan vuoden päivät.

Ensimmäisessä videossa lähdetään liikkeelle koko nykyaikaisen netin kehityksestä ja ensimmäisten "selainsotien" jälkeisestä avointen standardien ajasta, joka on muovannut netin sellaiseksi kuin se nykyään on.

Muissa videoissa tutustutaan FirefoxOS:n kehitystyökaluihin, sen rajapintoihin ja käyttöliittymään. Videoilla projektia ovat esittelemässä Mozillan tutkimusjohtaja Andreas Gal sekä FirefoxOS:n johtava insinööri Philipp von Weitershausen.

Käyttöjärjestelmään perustuvia puhelimia on tarkoitus lanseerata markkinoille ensimmäisenä Etelä-Amerikassa, jossa se saapuu halvemman hintaluokan älypuhelimiin.

Videoiden pituudet vaihtelevat parista kymmenestä minuutista aina tuntiin saakka.


Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.