Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC:n One X+ saapui ennakkotilattavaksi

Teemu Laitila

HTC:n One X+ saapui ennakkotilattavaksi
HTC:n lokakuussa julkistaman päivitetyn One X+ -mallin ennakkomyynti on alkanut. One X+ ei ulkoisesti eroa keväällä julkistetusta One X -mallista, mutta sisuskaluissa on tapahtunut muutoksia.

Merkittävimmät uudistukset liittyvät prosessorin kellotaajuuden kasvuun sekä kasvaneeseen akkukapasiteettiin. Tegra 3 -piirin kellotaajuutta on nostettu jopa 1,7 GHz:n alkuperäisen mallin 1,5 GHz:n verrattuna. Akun kapasiteetti puolestaan on kasvanut 2100 mAh:n alkuperäisestä 1800 mAh:sta.
HTC:n omien laskelmien mukaan prosessorin kellotaajuuden kasvattaminen on nostanut laskentatehoa runsaalla neljänneksellä ja isompi akku kasvattaa puheaikaa 37 prosentilla.

Muut ominaisuudet vastaavat paljolti alkuperäistä One X -mallia. Näytön koko on 4,7 tuumaa ja Super LCD2 -paneelin resoluutio on 1280x720. One X+ julkaistiin Yhdysvalloissa LTE-yhteyksillä varustettuna, mutta laite ei ole yhteensopiva suomalaisten LTE-verkkojen kanssa.

HTC:n uutuus on ennakkotilattavissa useammissa kaupoissa ja hinta vaikuttaisi asettuneen noin 700 euron tietämille. Tarkemmasta saatavuudesta ei ole tietoa.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja