Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Qualcomm aloitti uuden sukupolven LTE-modeemien testitoimitukset

Teemu Laitila

Qualcomm aloitti uuden sukupolven LTE-modeemien testitoimitukset
Qualcomm kertoo toimittaneensa laitevalmistajille uusien MDM9x25-LTE-modeemien ensimmäiset testikappaleet, uutisoi Anandtech. MDM9225 ja MDM9625 sisältävät joukon uusia ominaisuuksia ja niiden kerrotaan kuluttavan vähemmän tehoa kuin edeltäjänsä.

MDM9x25 sisältää tuen LTE Category 4 -yhteyksille, mikä nostaa teoreettisen enimmäisnopeuden 150 megabittiin sekunnissa. Lisäksi ne tukevat 3GPP:n Release 10 -versiota eli LTE Advanced -tekniikkaa, jolla teoreettinen maksiminopeus nousee 4G-yhteyksille alun perin kaavailluille gigabitin sekuntinopeuksille.

Yhtiön mukaan ensimmäisiä uusiin modeemeihin perustuvia puhelimia ja tabletteja voidaan odottaa markkinoille ensi vuoden aikana. Edistysaskeleet tulevat todennäköisesti hyödyttämään ainakin aluksi lähinnä amerikkalaiskäyttäjiä, sillä muualla maailmassa edes ensimmäisen sukupolven LTE-verkkojen peittävyys on vielä huomattavan vajaata.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.