Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Ranskalainen operaattori julkaisi sovelluksen, jolla voi soittaa ilmaiseksi

1
Valtteri Ahonen

Ranskalainen operaattori julkaisi sovelluksen, jolla voi soittaa ilmaiseksi
Ranskalainen telekommunikaatioyritys Orange on yksi niistä, jotka eivät ole jääneet tuleen makaamaan kun mobiililaitteille saapuneet internetyhteydet ovat syöneet asiakaskuntaa. Sen sijaan Orange julkaisi oman kilpailijansa Skypen, WhatsAppin ja Viberin kaltaisten sovellusten valtaamalle sovelluskentälle.

Orangen sovellus on nimeltään Libon ja sen on kehittänyt Giles Corbett. "Homma on selkeä: Joko tarjoamme houkuttelevimman palvelun, tai kuluttajat vaihtavat toiseen. Me haluamme olla mukana", Corbett kommentoi Reutersin haastattelussa.

Libon tulee saataville Android-pohjaisille laitteille alkuvuodesta.

Orange on muiden eurooppalaisten operaattoreiden kanssa ollut mukana kehittämässä myös RCS-tekniikkaa (Rich Communications Suite), jonka avulla tulevaisuudessa perinteisiä puheluita voitaisiin päivittää. Niihin voitaisiin saada liitettyä esimerkiksi chat-ominaisuuksia ja tiedostojenjakomahdollisuuksia. RCS saattaa tulla käyttöön Orangella jo ensi kesänä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

1

Android aikataulu milenkiintoista, mutta olisi voinut mainita mille alustalle sovellus nyt julkaistiin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.