>Löydä halvin ja sopivin liittymä Puhelinvertailun liittymävertailusta<

Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nexus 4:n LTE-radio toimii sittenkin

Teemu Laitila

Nexus 4:n LTE-radio toimii sittenkin
Nexus 4 -puhelimen LTE-radio vaikuttaisi sittenkin olevan käyttökelpoinen ainakin tietyillä LTE-taajuuksilla, The Verge uutisoi. Kandalaissivusto onnistui saamaan Nexus 4:n yhdistämään paikallisen operaattorin verkkoon, joka käyttää 1700 MHz:n ja 2100 Mhz:n taajuuksia.

Suomalaiskäyttäjille ominaisuudesta ei ole hyötyä, sillä suomalaisten operaattoreiden verkot toimivat taajuusalueella kolme ja seitsemän (1800 Mhz ja 2600 Mhz), kun taas amerikkalaisoperaattoreille on käytössä muun muassa taajuusalue neljä.

Kun puhelimen LTE-modeemi paljastui, sen käyttökelpoisuutta epäiltiin muun muassa siksi, että laitteen antennit eivät välttämättä ole LTE-yhteensopivia ja lisäksi erillinen LTE-verkkoja varten suunniteltu signaalinvahvistin puuttuu kokonaan. Kanadalaisten saavuttama LTE-yhteys kuitenkin osoittaa, että puhelimen komponentit ovat sopivia ainakin tiettyjen taajuuksien hyödyntämiseen.LG ei ole vielä kertonut tarkempia tietoja Nexus 4:n hinnoittelusta ja markkinoille tulosta Pohjoismaissa. Yhdysvaltain julkaisun jälkeen laitteet myytiin ilmeisesti loppuun pikavauhtia, eli Suomeen myytävää ei riitä ehkä vielä hetkeen.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.