Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huhu: Windows Phone 7.8 -päivitys jo keskiviikkona?

Teemu Laitila

Huhu: Windows Phone 7.8 -päivitys jo keskiviikkona?
Microsoft on ollut äärimmäisen harvasanainen liittyen Windows Phone 7.5 -järjestelmään perustuville laitteille luvattuun ohjelmistopäivitykseen. Uusimman huhun mukaan päivitys saattaisi kuitenkin saapua jo 28.11 eli kuluvan viikon keskiviikkona.

Huhulle ei ole kerrottu tarkempaa lähdettä, vaan se perustuu WMPoweruser-sivuston omiin lähteisiin. Windows Phone 7.8 -järjestelmän pitäisi kuitenkin olla jo käytännössä valmis, sillä viime viikkoisten tietojen perusteella järjestelmä on ehtinyt RTM-vaiheeseen (release to manufacturing).
Vaikka päivitys julkaistaisiin virallisesti jo tällä viikolla, käyttäjien puhelimissa sitä ei välttämättä nähdä vielä hetkeen. Julkaisun on kerrottu tapahtuvan asteittain siten, että ensimmäiseksi päivitys asennetaan tehtaalta lähteviin malleihin, jonka jälkeen päivitys saapuu vasta yleisempään jakeluun.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja