Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sonylta uusi kompakti Xperia E -puhelin budjettiluokkaan

Teemu Laitila

Sonylta uusi kompakti Xperia E -puhelin budjettiluokkaan
Sony on julkaissut uuden "kilpailukykyisesti hinnoitellun" Android-puhelimen, joka kantaa nimeä Xperia E. Puhelin ei loista ominaisuuksillaan, mutta tarjonnee hyvän vaihtoehdon halvempaa Android-puhelinta etsivälle.

Toisin kuin nykyiset lippulaivat, Xperia E:n ruutu on vain 3,5 tuuman kokoinen ja sen fyysiset mitat ovat 114 x 61,8 x 11 mm ja paino on 116 grammaa. Näytön resoluutio on 480x320 pikseliä. Käyttöjärjestelmänä on Androidin versio 4.1.
Konepellin alta löytyy 1 GHz:n taajuudella toimiva yksiytiminen Snapdragon-prosessori, 512 megatauva muistia ja neljä gigatavua sisäistä tallennustilaa, jota voidaan laajentaa MicroSD-kortilla. Kameran kenno on 3,2 megapikseliä ja se tallentaa videokuvaa VGA-resoluutiolla.

Muita valmistajan mainitsemia ominaisuuksia ovat puheluiden äänenlaatua parantava HD Voice, taustamelua vaimentava mikrofoni ja Sonyn Walkman-juurista muistuttava xLOUD - ja 3D Surround -ominaisuudet.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja