Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sonylta uusi kompakti Xperia E -puhelin budjettiluokkaan

Teemu Laitila

Sonylta uusi kompakti Xperia E -puhelin budjettiluokkaan
Sony on julkaissut uuden "kilpailukykyisesti hinnoitellun" Android-puhelimen, joka kantaa nimeä Xperia E. Puhelin ei loista ominaisuuksillaan, mutta tarjonnee hyvän vaihtoehdon halvempaa Android-puhelinta etsivälle.

Toisin kuin nykyiset lippulaivat, Xperia E:n ruutu on vain 3,5 tuuman kokoinen ja sen fyysiset mitat ovat 114 x 61,8 x 11 mm ja paino on 116 grammaa. Näytön resoluutio on 480x320 pikseliä. Käyttöjärjestelmänä on Androidin versio 4.1.
Konepellin alta löytyy 1 GHz:n taajuudella toimiva yksiytiminen Snapdragon-prosessori, 512 megatauva muistia ja neljä gigatavua sisäistä tallennustilaa, jota voidaan laajentaa MicroSD-kortilla. Kameran kenno on 3,2 megapikseliä ja se tallentaa videokuvaa VGA-resoluutiolla.

Muita valmistajan mainitsemia ominaisuuksia ovat puheluiden äänenlaatua parantava HD Voice, taustamelua vaimentava mikrofoni ja Sonyn Walkman-juurista muistuttava xLOUD - ja 3D Surround -ominaisuudet.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja