Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Unwired View: Tässä uusi HTC M7

Valtteri Ahonen

Unwired View: Tässä uusi HTC M7
Unwired View'n lähteiden mukaan HTC:n tulevassa Android-lippulaivassa olisi esimerkiksi 1080p 4,7-tuumainen näyttö sekä uusi Sense 5 -käyttöliittymä. Puhelin on työnimeltään M7.

Sivuston mukaan puhelimessa olisi 32 GB tallennuskapasiteetti, 2 GB RAMia ja jopa 1,7 GHz kellotaajuudelle viritetty neliytiminen Qualcomm Snapdragon -suoritin. FullHD-näyttö toisi pikselitiheydeksi huikeat 468 PPI, mikä on esimerkiksi yli 40 prosenttia enemmän kuin iPhone 5:ssä.

Kameran suhteen HTC on nostamassa rimaa ainakin mitä megapikseleihin tulee - M7:ssä olisi sivuston tietojen mukaan 13 megapikselin kamera f/2.0 aukolla. Kuvanlaatuun luvataan parannuksia myös softapuolella.

Puhelinta odotetaan julkaistavaksi keväällä - mahdollisesti helmikuussa MWC:ssä. HTC joutuu kovaan rakoon uutuutensa kanssa, sillä esimerkiksi Samsungilta odotetaan uutta lippulaivajulkistusta samaisessa tapahtumassa.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.