Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia: Windows Phone 7.8 -toimitukset saatavilla vasta testilaitteisiin

1
Teemu Laitila

Nokia: Windows Phone 7.8 -toimitukset saatavilla vasta testilaitteisiin
Eilisten hollannista lähtöisin olevien uutisten mukaan Nokia olisi aloittanut Windows Phone 7.8 -päivitysten jakelun ensimmäisiin Lumia 800 -laitteisiin. Nokian mukaan kyseessä on kuitenkin vasta kehittäjien testilaitteisiin jaeltava päivitys ja aiemmin ilmoitettu aikataulu pätee edelleen kuluttajalaitteiden osalta.

Nyt päivitykset saaneet laitteet ovat valikoituneet joukkoon IMEI-numeronsa perusteella ja kyseessä ovat vasta testaajille, kehittäjillä ja toimittajille aikanaan jaetut kappaleet. Alkuperäisen uutisen lähde eli hollantilainen sivusto WP7.nl vahvistaa myös, että päivityksen saanut laite ei ole varsinainen myyntiversio.


Asiaa kommentoineen Nokian edustajan mukaan yhtiö päätti ottaa kantaa laajalle levinneisiin uutisiin, jotta vältytään pettymyksiltä kun päivitys julkaistaankin vasta tammikuun aikana. Onneksi tammikuuhun ei ole enää montaa viikkoa eli virallisenkaan jakelun alkamiseen ei ole enää pitkä aika.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja