Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Windows Phonen sovellustarjonta yli kaksinkertaistui tänä vuonna

Teemu Laitila

Windows Phonen sovellustarjonta yli kaksinkertaistui tänä vuonna
Microsoftin Windows Phone -järjestelmän sovelluskauppaan on hyväksytty vuoden 2012 aikana noin 75 000 sovellusta, kertoo Windows Phone -sovelluksista vastaava johtaja Todd Brix Microsoftilta yhtiön blogissa julkaistussa kirjoituksessa.

Uudet sovellukset ovat yli kaksinkertaistaneet sovelluskaupan kokonaisvalikoiman. Brixin numeroiden perusteella Windows-puhelimille on tarjolla nyt siis 150 000 - 200 000 sovellusta. Windows Phone Store -palvelua numeroiden kautta avaavassa kirjoituksessa kerrotaan myös, että sovelluskehittäjiltä on hyväksytty kauppaan yli 300 000 päivitystä.

Muita tärkeitä numeroita palvelun kannalta ovat muun muassa asennettujen sovellusten määrä. Microsoftin mukaan Windows Phone -käyttäjät ovat asentaneet keskimäärin 45 eri sovellusta puhelimiinsa. Kehittäjien kannalta Windows Phone 8 -version julkaisu toi merkittävää kasvua maksullisten sovellusten tuottamaa liikevaihtoon, joka kasvoi 40 prosenttia kuukauden aikana kun Windows Phone 8 -kehitystyökalut oli julkaistu. Mahdollisuus tuoton saamiseen sovelluksista kasvaa, kun Microsoft saa sovellusten sisäiset ostot valmiiksi.


Lisää asiakkaita tuo kaupan laajentuminen uusille markkinoille. Tällä hetkellä sovelluksia voi ostaa 191 maassa verrattuna alkuvuoden 35 maahan. Potentiaalisten asiakkaiden määrä on Brixin mukaan kasvanut jopa 95 prosentilla. Maksullisten sovellusten käyttöä helpottaa myös operaattorilaskutuksen laajentuminen uusille operaattoreille.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

P.S. Kaikkien diilit-uutiskirjeemme tilanneiden kesken arvomme joulukuussa 2019 mm. Turtle Beachin kuulokkeet ja muita palkintoja.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja