Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Vanhemmat Lumiat myivät Suomessa vahvasti

Valtteri Ahonen

Vanhemmat Lumiat myivät Suomessa vahvasti
Joulukuun tilastojen julkaisun jälkeen vuoden myydimmät puhelinmallit ovat selvillä. Applen iPhonet sekä Nokian Lumia-mallit kilpailivat Samsungin Galaxyjen kanssa kärkipaikoista.

Nokian uusi lippulaiva Lumia 920 pääsi myyntiin vasta marraskuussa, joten yllätys ei liene, ettei se kovasta kysynnästä huolimatta keiku vuoden myydyimmän puhelimen paikalla.

Elisan tilastoissa voittaja oli vanhempi Lumia 800, jonka hinta on pudonnut karkeasti puoleen alkuperäisestä hinnoittelusta. Se oli hinta-laatu-suhteeltaan varmasti yksi loppuvuoden houkuttelevimmista puhelimista.

DNA:n listauksessa vuoden kärkipaikan vei iPhone 5. Lukuja ei tiedotteissa mainittu, mutta operaattorilta kerrotaan koko vuoden kestosuosikkeja olleen Samsung Galaxy Xcover ja Samsung Galaxy S II -puhelimet sekä Nokia Lumia 800, jotka ovat pysytelleet kymmenen myydyimmän puhelimen listalla koko vuoden.

Henkilöasiakkaiden vuoden 2012 myydyimmät puhelimet (ELISA):


1. Nokia Lumia 800
2. Apple iPhone 4S
3. Nokia C2-01
4. Samsung Galaxy S III
5. Samsung Galaxy S II

Vuoden 2012 myydyimmät puhelinmallit (SONERA):

1. Nokia Lumia 800
2. Apple iPhone 4S
3. Samsung Galaxy XCover
4. Samsung Galaxy Gio
5. Apple iPhone 5

DNA ei ole vielä julkaissut koko vuoden listaa, mutta kuukausikohtaiset tilastot löytyvät täältä. Sinne päivittynee jossain vaiheessa myös koko vuoden tilasto.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja