Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsung vahvisti: tänä vuonna useampia Tizen-puhelimia

1
Teemu Laitila

Samsung vahvisti: tänä vuonna useampia Tizen-puhelimia
Samsung aikoo tuoda markkinoille useampia Tizen-järjestelmään pohjautuvia älypuhelimia tämän vuoden aikana. Yhtiö vahvisti tiedot sen jälkeen kun japanilaislehti kertoi eilen Samsungin ja japanilaisen operaattorin DoCoMon tulevasta yhteistyöstä.

- Me aiomme julkaista uusia kilpailukykyisiä Tizen-laitteita kuluvan vuoden aikana ja tulemme laajentamaan mallistoa markkinaolosuhteista riippuen", Samsungilta kerrotaan Bloomberg.com-sivustolle.

Yhtiö ei ole kertonut tarkemmin millaisissa laitteissa Tizen tullaan näkemään ja mihin hintaluokkaan ne on tarkoitus tähdätä. The Verge spekuloi, että Samsung saattaisi aiempaan tapaansa tuoda markkinoille vanhempaan Android-rautaan perustuvia Tizen-malleja.


Toisaalta Samsungin lisäksi Tizenin toinen pääkehittäjä on siruvalmistaja Intel, joka on kuumeisesti pyrkinyt saamaan jalansijaa mobiilimarkkinoilta. Intelin merkittävin laitevalmistajakumppani on tällä hetkellä Motorola, jolta tullaan todennäköisesti näkemään Intelin prosessoreihin perustuvia Android-puhelimia. Intel saattaisi kuitenkin pyrkiä mobiilimarkkinoille myös niin sanotusti takaoven kautta tuomalla prosessorinsa laajemmassa mittakaavassa Tizen-pohjaisiin laitteisiin.

Samsungin kiinnostuksen Tizenin kehittämiseen on arveltu johtuvan halusta vähentää yhtiön riippuvuutta Googlesta ja kehittää varasuunnitelmaa tilanteeseen, jossa Google muuttuu enemmän kumppanista kilpailijaksi laitevalmistuksen osalta.
Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

P.S. Kaikkien diilit-uutiskirjeemme tilanneiden kesken arvomme joulukuussa 2019 mm. Turtle Beachin kuulokkeet ja muita palkintoja.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
L920 @ (vahvistamaton)

1

Kilpailu kiristyy kokoajan ja uusia innovaatioita on myöskin kehitettävä,joten...sinä haastetta myöskin Samsungille!.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja