Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

LG kiistää väitteet Nexus 4 -puhelimen valmistusongelmista

Teemu Laitila

LG kiistää väitteet Nexus 4 -puhelimen valmistusongelmista
LG:n mukaan yhtiön tehtaat suoltavat ulos Nexus 4 -puhelimia siihen tahtiin kuin on suunniteltu, yhtiöstä kerrotaan korealaiselle Chosun Biz -sivustolle (via The Verge). Google syytti aiemmin LG:n epäluotettavia laitetoimituksia puhelimen heikosta saatavuudesta.

Googlen ja LG:n yhdessä suunnittelema Nexus 4 on tuorein edustaja Nexus-sarjassa, jonka myyntiluvut ovat aina jääneet pienehköiksi. Tällä hetkellä laitteelle tuntuisi kuitenkin olevan kysyntää, mutta sitä on erittäin vaikea saada käsiinsä missään päin maailmaa. Suomeen saapui ennen joulua yksi erä laitteita, joka kuitenkin meni kokonaan ennakkotilaajille.Jos LG:n mukaan tehdas toimii kuten pitää eikä valmistusongelmia ole, Google on saattanut aliarvioida laitteen kysynnän pahasti. Toisaalta tuoreimpien huhujen mukaan LG ja Google työstäisivät jo seuraavaa Nexus-laitetta, joka huhun mukaan on tarkoitus julkaista Google I/O -tapahtumassa toukokuun puolivälissä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja