Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla vielä julkaisematon BlackBerry Z10

Valtteri Ahonen

Videolla vielä julkaisematon BlackBerry Z10
RIM on jäänyt jonkin verran jälkeen älypuhelinten kehityksessä, mutta yhtiön tulevan BlackBerry-malliston uskotaan nostavan sen taas monien huulille.

BlackBerry 10 -järjestelmästä on annettu jonkin verran ennakkoesittelyitä, mutta nyt Telekom-presse on tehnyt siitä varsin kattavan artikkelin. Mukana on myös videota Z10-nimisestä prototyypistä, jonka uskotaan olevan yhtiön ensimmäinen myyntiin tuleva BB10-laite.

Videolla esiteltävän tuotteen uskotaan olevan melko lähellä lopullista puhelinta ja järjestelmää, jotka aikanaan löytävät tiensä kuluttajien käsiin, ja siinä on mukana paljon hyvää lähikuvaa monista toiminnoista. Videosta vinkkasi BGR.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja