Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Windows Phone -sovellusten tarjonta eri versioille selkenee

Teemu Laitila

Windows Phone -sovellusten tarjonta eri versioille selkenee
Windows Phone -järjestelmän sovelluskauppaan voi tuoreimman päivityksen myötä ladata samasta sovelluksesta kaksi eri versiota eri käyttöjärjestelmäversioita varten. Muutos helpottaa sekä kehittäjien että käyttäjien elämää selkeyttämällä sovellusten kohdejärjestelmiä.

Windows Phone 8 tarjoaa kehittäjien käyttöön uusia toimintoja ja rajapintoja, joita ei löydy Windows Phone 7.5 -versiosta. Uudistuksen myötä molempien järjestelmien käyttäjille näytetään vain niillä toimivat sovellukset eikä kehittäjän tarvitse esimerkiksi julkaista samaa sovellusta kahteen kertaan eri järjestelmille.
Muutoksella on potentiaalia selkeyttää sovelluskaupan sisältöä. Tällä hetkellä kaupasta löytyy sekaisin sovelluksia jotka toimivat vain aiemmilla Windows Phone -versioilla tai pelkästään uusimmalla järjestelmäversiolla, mikä on omiaan aiheuttamaan hämmennystä ja turhautumista käyttäjissä.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja