Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC:lla pressitilaisuus 19. helmikuuta, odotetaan vuotanutta Android-lippulaivaa

Matti Vähäkainu

HTC:lla pressitilaisuus 19. helmikuuta, odotetaan vuotanutta Android-lippulaivaa
HTC on tänään lähettänyt lehdistölle kutsuja ensi kuun 19. päivä järjestettävään lehdistötilaisuuteen. Medialle jaetuissa kutsuissa ei määritellä -- tai edes vihjailla -- tulevasta, mutta arvioissa korkeimmalle nousee tuleva Android-lippulaiva.

Odotettu laite kantaa koodinimeä M7 ja on huhujen mukaan varustettu 4,7 tuuman Full HD -kosketusnäytöllä. Viimeisten parin kuukauden aikana M7:stä on vuodettu useampaan kertaan tietoja ja kuvia.
Tämän hetken tietojen mukaan puhelimesta löytyy 13 megapikselin kamera ja 1,7 gigahertsiin kellotettu neliytiminen Snapdragon-suoritin. 4,7 tuuman 1920x1080-resoluutiolla varustettu kosketusnäyttö nostaisi puhelimen pikselitiheyden ennätyslukemiin, 468 pikseliin tuumaa kohti.

HTC järjestää lehdistötilaisuuden yhtäaikaa Lontoossa ja New Yorkissa. Mikäli M7-malli julkaistaan tapahtumassa, tullaan sitä todennäköisesti esittelemään myös viikkoa myöhemmin MWC-messuilla.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja