Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

ZTE vilautti 5,7 tuuman Grand Memo -puhelinta, julkaisu helmikuussa

Teemu Laitila

ZTE vilautti 5,7 tuuman Grand Memo -puhelinta, julkaisu helmikuussa
ZTE on antanut ennakkomaistiaisia uudesta 5,7 tuuman Grand Memo -puhelimesta, joka on tarkoitus esitellä virallisesti helmikuun lopussa Barcelonassa, kertoo Engadget. ZTE yrittää kasvattaa puhelinmyyntinsä katteita siirtymällä yhä enemmän kalliimpaan hintaluokkaan, mihin strategiaan kilpailukykyisellä raudalla varustettu Grand Memo sopii hyvin.

Grand Memo on varustettu 1,7 GHz:n taajuudella toimivalla neliytimisellä Snpadragon S4 -prosessorilla. Ison näytön resoluutio vain 1280x720, mikä tarkoittanee Grand Memon sijoittuvan hinnaltaan hieman tuoreiden Full HD -näytöllä varustettujen julkaisujen alapuolelle. Kamera on kuitenkin varustettu 13 megapikselin kennolla ja puhelin on vain noin kahdeksa millimetrin paksuinen.


Laitetta käpistelemään päässeen Endgadgetin mukaan ulkoinen laatu jätti toivomisen varaa, mutta toisaalta sivusto huomauttaa kyseessä olleen aikaisen prototyyppimallin, jonka ulkoasu saattaa muuttua vielä ennen julkaisua.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja