Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Googlen palvelut eivät lakkaa uusilta Windows Phone -käyttäjiltä

3
Teemu Laitila

Googlen palvelut eivät lakkaa uusilta Windows Phone -käyttäjiltä
Google ja Microsoft ovat päässeet sopuun Exchange Active Sync -tuen säilyttämisestä myös uusille Windows Phone -käyttäjille aina tämän vuoden heinäkuun loppuun saakka. Alun perin Googlen oli tarkoitus lopettaa tuki tammikuun viimeinen päivä eli tänään.

Microsoft kertoo iloisista uutisista omassa blogissaan, jossa yhtiö vahvistaa kehittävänsä CalDAV- ja CardDAV-tukea Windows Phone 8 -järjestelmään. Tarkempaa aikataulua päivityksen saapumisajankohdasta ei mainita.
Exchange Active Synciä käytetään tuomaan sähköposti, kontaktit sekä kalenterit Googlen palveluista Windows Phone -laitteisiin. Google on kuitenkin siirtämässä painopistettä avoimiin CardDAV- ja CalDAV-standardeihin, joille tälle hetkellä ei löydy tukea Microsoftin mobiilikäyttöjärjestelmästä.

EAS-tuen loppuminen olisi saattanut vaikeuttaa Googlen palveluita käyttävien siirtymistä Windows Phonen pariin. Gmail-sähköpostin käyttö onnistuu myös Windows Phonen tukeman IMAP-protokollan avulla, mutta sitä käyttäessä menetetään sähköpostin push-ominaisuus.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

EASaa (vahvistamaton)

1

"mutta sitä käyttäessä menetetään sähköpostin push-ominaisuus."

Mutta käyttäjän kannalta tällä ei ole mitään merkitystä, puhelin osaa silti hakea postit imap idellä lähes reaali aikaisesti.

Vastaa
user_org (vahvistamaton)

3

2@
>EAS-tuki loppuu kuitenkin alkusyksystä WP8 käyttiksistä

WP8 käyttiksissä säilyy EAS tuki.

Google lopettaa EAS tuen _uusilta_ ilmaisasiakkailta heinäkuun jälkeen.
Sillä ei enään silloin suurta merkitystä edes uusille WP8 käyttäjille.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja