Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungin julkisti julkaisupäivän Barcelonassa

Teemu Laitila

Samsungin julkisti julkaisupäivän Barcelonassa
Samsung ei halua julkaista lippulaivaansa muiden tavallisten yhtiöiden tapaan MWC-messuilla, jossa tärkeä julkaisu väkisinkin hukkuu uusien puhelinten tulvaan. Silti Samsung onnistui keräämään huomiota julkaisemalla messujen aikaan tiedon tulevasta julkistuksesta.

Jo aiemmin Samsungin Galaxy S IV -puhelimen julkaisua on povattu maaliskuulle ja Samsungin medialle lähettämä kutsu vahvistaa tiedot. Seuraava Galaxy-lippulaiva julkaistaan 14. maaliskuuta New Yorkissa pidettävässä tapahtumassa.
Julkaisupäivämäärän lisäksi kutsu vaikuttaisi vahvistavan sen, että Samsung ei ole luopumassa järjestysnumeron käytöstä puhelimen nimen jatkeena. Kutsu julistaa vähemmän hienovaraisesti vihjaillen "Ready 4 the show" eli tulevan huippumallin nimeäminen muutoin kuin Galaxy S 4 -nimellä olisi yllättävää.

Samsung tarjoaa tapahtumasta livestreamin nettiin ja myös Puhelinvertailu raportoi julkistuksesta tuoreeltaan.


Töihin AfterDawniin

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja