Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Päivitys teki Googlen kääntäjästä kätevän apurin ulkomaillakin

2
Teemu Laitila

Päivitys teki Googlen kääntäjästä kätevän apurin ulkomaillakin
Google on päivittänyt yhtiön Google Translate -sovellusta Android-laitteille ja tuonut mukaan uutena ominaisuutena kielipakettien lataamisen laitteen muistiin käytettäväksi myös ilman nettiyhteyttä.

Googlen kääntäjä on parhaimmillaan kätevä apu ulkomailla, mutta tähän saakka sen käyttökelpoisuutta on rajoittanut jatkuvan nettiyhteyden tarve. Moni ei halua pitää nettiä päällä matkustaessaan erityisesti Euroopan ulkopuolella, sillä datan siirto vieraissa verkoissa saattaa tuoda kovan laskun kotiin palatessa.

Ilman verkkoyhteyttä sovellus ei tue kaikkia toimintoja eikä Googlekaan takaa käännöstulosten olevan välttämättä samaa tasoa kuin verkkoyhteyttä käytettäessä. Ominaisuudet saa käyttöönsä lataamalla haluamansa kielipaketit puhelimen muistiin ohjelman asetuksista. Tarjolla on yhteensä 50 eri kielivaihtoehtoa "englannista espanjaan ja kiinasta arabiaan" ja onneksi myös suomen kieli kuuluu joukkoon.Ohjelman uusimman version voi ladata suoraan Google Play -kaupasta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (2)

Anonyymi käyttäjä
keke! (vahvistamaton)

1

Vielä kun saisi kamera-käännös-ominaisuuden translateen niin olisi loistosovellus!

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
erggig (vahvistamaton)

2

Kamera-käännös kiinasta toimii ainakin kohtalaisen hyvin, hieno ominaisuus!

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.