Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Ensimmäiset Firefox OS -laitteet tulevat myyntiin kesäkuussa

4
Manu Pitkänen

Ensimmäiset Firefox OS -laitteet tulevat myyntiin kesäkuussa
D: Dive Into Mobile -tapahtumassa eilen puhunut Mozilla-säätiön toimitusjohtaja Gary Kovacs kertoi, että ensimmäiset Firefox OS -pohjaiset laitteet tulevat myyntiin kesäkuussa.

Laitteiden myynti alkaa parin kuukauden kuluttua Venezuelassa, Puolassa, Brasiliassa, Portugalissa ja Espanjassa. Myöhemmin tänä vuonna Firefox OS:n saatavuus laajenee 11 muuhun maahan. Yhdysvaltojen markkinat ovat tähtäimessä vuonna 2014. Tähän mennessä ainakin Alcatel, LG, ZTE, Huawei, Sony ja TCL ovat luvanneet valmistaa Firefox OS -alustaan pohjautuvia laitteita. Kaikissa puhelimissa käytetään Qualcommin Snapdragon-siruja.

Mozillan suunnitelmana on ollut alusta saakka keskittyä ensimmäiseksi kehittyviin talouksiin ja laajentua vasta sen jälkeen kehittyneisiin talouksiin.Alla olevassa videossa esitellään Firefox OS:ää testilaitteella.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (4)

Anonyymi käyttäjä
Ipanaxxx (vahvistamaton)

1

"isoveli valvoo" kännykkä... Ei tuollaista taida uskaltaa ostaa. Tommonen firma joka ihmisistä kerätyillä tiedoilla ja mainostamisella on kerännyt itselleen miljardi omaisuuden kyhää tuollaisen kepulikapulan, johon on varmasti koirahaudattuna !

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Teemu_84 (vahvistamaton)

2

Ihan niinkuin yllä oleva kommentti olisi kirjoitettu Googlesta.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.