Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Google-pomo kertoi mielipiteensä Facebook Homesta ja mystisestä Motorola-yhteistyöstä

Sami Koivunen

Google-pomo kertoi mielipiteensä Facebook Homesta ja mystisestä Motorola-yhteistyöstä
Googlen hallituksen puheenjohtaja Eric Schmidt puhui tänään yleisölle Dive into Mobile -konferenssissa. Puheenaiheina olivat muun muassa suhtautuminen Facebook Home -launcheriin, uusimmat Android-aktivointiluvut ja mystinen yhteistyö Motorolan kanssa.

Schmidt vastasi yleisön kysymykseen kysymykseen liittyen Microsoft Windows Phone -pomo Terry Myerson lausuntoihin, joissa hän toteaa olevansa erittäin yllättynyt, jos Google ei pyri poistamaan Facebookin tulevaa Facebook Home -launcheria Google Play -kaupasta kilpailijana Androidin launcherille. Schmidt kommentoi kuitenkin Facebook Homen olevan valtava osoitus Google Play -kaupan strategian toimivuudesta.

Schmidt kertoi Android-aktivointien eli päivittäin Android-käyttöjärjestelmää käyttävien laitteiden määrän kasvaneen jo 1,5 miljoonaan. Luku on kasvanut viime syksystä, jolloin aktivointeja tehtiin päivittäin 1,3 miljoonaa. Viime kuussa aktivointeja oli päivittäin 1,4 miljoonaa.Schmidt jakoi myös mielipiteensä tulevista Motorola-laitteista. Maaliskuussa julkisuuteen vuoti kuvia mystisestä Motorola-puhelimesta, jossa näkyi selvästi Google-vaikutteita. Motorolan tulevia laitteita Schmidt kuvaili "ilmiömäisiksi" ja "plus-puhelimiksi", mutta ei paljastanut tarkemmin onko kyse tableteista vai puhelimista.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.