Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

WhatsApp on nyt "isompi kuin Twitter" - toimitusjohtaja tyrmää Google-huhut

Valtteri Ahonen

WhatsApp on nyt isompi kuin Twitter - toimitusjohtaja tyrmää Google-huhut
Älypuhelinten suosittu pikaviestisovellus WhatsApp on tällä hetkellä kovassa nosteessa. All Things D:n haastattelussa WhatsAppin toimitusjohtaja Jan Koum kehui yhtiön olevan tällä hetkellä "isompi kuin Twitter", kun katsotaan käyttäjäkuntaa.

Koum kertoi haastattelussa WhatsAppilla olevan heidän tietojensa mukaan enemmän aktiivisia kuukausittaisia käyttäjiä kuin sosiaalisen median sivusto Twitterillä. Hän ei halunnut paljastaa yksityiskohtaisia määriä, mutta 200 miljoonan paremmalla puolella kuitenkin ollaan.

Alle 50 insinöörin työryhmällä pyörivä firma on toimitusjohtajansa mukaan maailman ykkönen, kun katsotaan pitkäaikaisten työntekijöiden määrän suhdetta aktiivisten käyttäjien määrään. Viestejä palvelussa liikkuu päivittäin miljardeja.

Googlen on huhuttu olevan halukas ostamaan WhatsAppin, ja myös varsinaisten neuvottelujen käynnistymisestä on huhuttu, mutta nämä väitteet toimitusjohtaja tyrmää yksiselitteisesti.TechCrunch muistuttaa, että Twitter kertoi omasta 200 miljoonan aktiivikäyttäjän ylityksestään jo marraskuussa, joten Koumin puheet ovat hiukan hämmentäviä. Lisäksi voidaan myös kyseenalaistaa, kuinka järkevää on ylipäätään verrata Twitteriä ja WhatsAppia, kun kyseessä ovat kaksi aivan erilaista palvelua. On kuitenkin totta, että pikaviestimien tiedetään houkuttelevan jonkin verran nuorisoa pois muista sosiaalisen median välineistä.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.