Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Tässä on Androidin muistiinpanosovellusten TOP5

Sami Koivunen

Tässä on Androidin muistiinpanosovellusten TOP5
Alla on lyhyesti kuvailtu suosituimpia ja käytetyimpiä Android-muistiinpanosovelluksia. Erot muistiinpanosovellusten välillä olivat pieniä ja muodostuivat ulkoasusta ja käytettävyydestä.


1. Evernote

Kenties tunnetuin muistiinpanosofta Androidille. Sisältää paljon toiminnallisuutta mutta ei ole välttämättä kätevin joka tarkoitukseen. Evernotea on helppo käyttää, se ulkoasu on muokattavissa ja sovellus synkronoi tiedot helposti pilveen, josta tiedot voi avata jälkikäteen lähes millä tahansa nettiyhteyden sisältävällä laitteella.

Evernoteen on mahdollista liittää useita erilaisia lisäosia. Muistiinpanoihin voi esimerkiksi lisätä äänitettua puhetta ja Google Maps -tietoja. Saatavilla on myös käytännöllinen widget nopeaa käyttöä varten. Maksullisella Premium-tilillä on mahdollista saada käyttöön esimerkiksi lisätilaa.Lataa Evernote Google Play -kaupasta

Hinta: Ilmainen

Latauskerrat: 10-50 miljoonaa

Tähdet: 4,5/5


2. AK Notepad

AK Notepad mainostaa myös yksinkertaisuudellaan. Sovellus muistuttaakin esitellyistä muistiinpanosovelluksista kaikista eniten perinteistä muistiota.

AK Notepadilla on mahdollista organisoida muistiinpanoja tägeillä ja väreillä. Lisäksi sovelluksella on mahdollista luoda muistuttajia ja luotuja muistiinpanoja pystyy siirtämään sovelluksesta esimerkiksi sähköpostiin tai tekstiviesteihin. Tehdyt muistiinpanot varmuuskopioituvat automaattisesti catch.comiin. Muistiinpanot on myös mahdollista suojata salasanalla.

AK Notepadin vahvuus on sen yksinkertaisuus tekstimuotoisissa muistiinpanoissa. Monipuolisuutta ja toiminnallisuuksia hakevalle AK Notepad ei ole kuitenkaan täydellinen ratkaisu.

Lataa AK Notepad Google Play -kaupasta

Hinta: Ilmainen

Latauskerrat: 5-10 miljoonaa

Tähdet: 4,0/5


3. Google Keep

Google Keep on listan uusin tulokas. Se tarjoaa perinteiseen Google-tyyliin siistin ulkoasun ja oman widgetin. Googlen myötä tulee myös luottoa tietojen säilymiseen.

Keepin heikkoutena voidaan pitää sen eristäytymistä muista samankaltaisista sovelluksista. Keepin avulla otetut kuvat ja muistiinpanot säilyvät ainoastaan Googlen sovelluksessa, vaikka palvelu on jollain tapaa kytkeynyt myös Google Driveen.


Toisaalta uudelle sovellukselle voi antaa pienet virheet anteeksi. Google Keep on pääpiirteiltään tyylikäs ja selkeä, mutta visuaalinen miellyttävyys rajoittaa sovelluksen monipuolisuutta esimerkiksi Evernoteen verrattuna.

Lataa Google Keep Google Play -kaupasta

Hinta: Ilmainen

Latauskerrat: 1-5 miljoonaa

Tähdet: 3,5/5
4. ColorNote

ColorNote erottuu muista perinteisistä muistiinpanosovelluksista tyylikkäällä Post-it -toteutuksella. Ohjelmaan kuuluu tärkeänä osana widget, jossa muistiinpanot on toteutettu Post-it -lapuilla. LockNoten avulla myös salasanasuojaus on mahdollista.

ColorNotessa on panostettu nopeuteen ja pikamuistiinpanojen kirjoittamiseen. Muistiinpanoja voi erotella eri väreillä ja ColorNoten voi asettaa muistuttamaan käyttäjää monipuolisilla asetuksilla.

ColorNoten vahvuus on mahdollisuus liimata kalenteritapahtumia, listoja ja muistiinpanoja kotiruudulle tyylikkäällä toteutuksella. Sovelluksen avulla on myös helppoa korostaa ja merkitä tehtyjä muistiinpanoja. Catch Notes tekee muistiinpanoista varmuuskopiot catch.comiin.

Lataa ColorNote Google Play -kaupasta

Hinta: Ilmainen

Latauskerrat: 10-50 miljoonaa

Tähdet: 3/5


5. Catch Notes

Catch Notes on monipuolisuudeltaan lähes Evernoten luokkaa ja sisältää muihin esiteltyihin sovelluksiin verrattuna laajemman käyttöliittymän. Sovelluksen päävalikko on intuitiivinen ja sisältää monia ominaisuuksia. Muistiinpanoja on mahdollista tehdä esimerkiksi puheen, kuvien ja tekstin avulla.


Catch Notesilla tehtyjä muistiinpanoja on mahdollista jakaa monipuolisesti ystävien kesken ja sovellus tukee synkronisointia muiden laitteiden kanssa. Muiden muistiinpanosovellusten tapaan Catch Notes mahdollistaa muistutukset, salasanasuojauksen ja on nopeudeltaan hyvä.

Catch Notesilla on helppoa luoda myös kansioita ja asiakokonaisuuksia yhdistämään yksittäisiä muistiinpanoja. Ilmaisen version muistitilaa on rajoitettu, mutta maksamalla tilaa on saatavilla lisää.

Lataa Catch Notes Google Play -kaupasta

Hinta: Ilmainen

Latauskerrat: 5-10 miljoonaa

Tähdet: 3/5


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.