Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Qualcommin uuden high-end-piirin valmistus alkaa toukokuussa

3
Manu Pitkänen

Qualcommin uuden high-end-piirin valmistus alkaa toukokuussa
Qualcommin vanhempi tuotepäällikkö Yufei Wang kertoi Pekingissä järjestetyssä tilaisuudessa, että Snapdragon 800 -järjestelmäpiirin massatuotanto alkaa toukokuun lopulla. High-end-mobiililaitteisiin tarkoitetussa piirissä on 75 prosenttia parempi suorituskyky kuin Snapdragon S4 Prossa (esimerkiksi Galaxy S4:ssä käytettävä Snapdragon 600 on vastaavasti parhaimmillaan 40 prosenttia suorituskykyisempi kuin S4 Pro).

Snapdragon 800 valmistetaan 28 nanometrin tekniikalla. Qualcommin mukaan korkeintaan 2,3 gigahertsin kellotaajuudella toimivat Krait 400 -suoritinytimet ovat suorituskyky-tehonkulutus-suhteeltaan luokkansa parhain. Grafiikasta vastaa Adreno 330 -grafiikkapiiri, josta löytyy Qualcommin mukaan jopa kaksinkertainen määrä potkua Andreno 320:een nähden.

800-järjestelmäpiirin sisältävällä mobiililaitteella voidaan tallentaa ja toistaa UltraHD-videoita. HD-monikanavaäänet (DTS-HD ja Dolby Digital Plus) kuuluvat Miracastin ja korkeintaan 2560x2048 pikselin näyttöresoluution tavoin ominaisuuslistaan.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (3)

Anonyymi käyttäjä
Snapdragon @ (vahvistamaton)

1

Samsung Galaxy S4 malli uudella,nykyistä tehokkaammalla Snapdragon 800 -järjestelmäpiirillä!.Ehkä näin vielä tulee käymäänkin. ;)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Louhis (vahvistamaton)

2

Eli Snapdragon 800 on peräti 25% tehokkaampi kuin edeltäjänsä Snapdragon 600...

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Suomea kiitos (vahvistamaton)

3

"High-end-mobiililaitteisiin tarkoitetussa piirissä on 75 prosenttia parempi suorituskyky kuin Snapdragon S4 Prossa (esimerkiksi Galaxy S4:ssä käytettävä Snapdragon 600 on vastaavasti parhaimmillaan 40 prosenttia suorituskykyisempi kuin S4 Pro). "


Ei ummarra??

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.