Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Qualcommin uuden high-end-piirin valmistus alkaa toukokuussa

3
Manu Pitkänen

Qualcommin uuden high-end-piirin valmistus alkaa toukokuussa
Qualcommin vanhempi tuotepäällikkö Yufei Wang kertoi Pekingissä järjestetyssä tilaisuudessa, että Snapdragon 800 -järjestelmäpiirin massatuotanto alkaa toukokuun lopulla. High-end-mobiililaitteisiin tarkoitetussa piirissä on 75 prosenttia parempi suorituskyky kuin Snapdragon S4 Prossa (esimerkiksi Galaxy S4:ssä käytettävä Snapdragon 600 on vastaavasti parhaimmillaan 40 prosenttia suorituskykyisempi kuin S4 Pro).

Snapdragon 800 valmistetaan 28 nanometrin tekniikalla. Qualcommin mukaan korkeintaan 2,3 gigahertsin kellotaajuudella toimivat Krait 400 -suoritinytimet ovat suorituskyky-tehonkulutus-suhteeltaan luokkansa parhain. Grafiikasta vastaa Adreno 330 -grafiikkapiiri, josta löytyy Qualcommin mukaan jopa kaksinkertainen määrä potkua Andreno 320:een nähden.
800-järjestelmäpiirin sisältävällä mobiililaitteella voidaan tallentaa ja toistaa UltraHD-videoita. HD-monikanavaäänet (DTS-HD ja Dolby Digital Plus) kuuluvat Miracastin ja korkeintaan 2560x2048 pikselin näyttöresoluution tavoin ominaisuuslistaan.

Kommentit (3)

Snapdragon @ (vahvistamaton)

1

Samsung Galaxy S4 malli uudella,nykyistä tehokkaammalla Snapdragon 800 -järjestelmäpiirillä!.Ehkä näin vielä tulee käymäänkin. ;)

Vastaa
Louhis (vahvistamaton)

2

Eli Snapdragon 800 on peräti 25% tehokkaampi kuin edeltäjänsä Snapdragon 600...

Vastaa
Suomea kiitos (vahvistamaton)

3

"High-end-mobiililaitteisiin tarkoitetussa piirissä on 75 prosenttia parempi suorituskyky kuin Snapdragon S4 Prossa (esimerkiksi Galaxy S4:ssä käytettävä Snapdragon 600 on vastaavasti parhaimmillaan 40 prosenttia suorituskykyisempi kuin S4 Pro). "


Ei ummarra??

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja