Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Android 4.3 vahvistui - katso koko julkaisutilaisuus livenä täältä

Teemu Laitila

Android 4.3 vahvistui - katso koko julkaisutilaisuus livenä täältä
Googlen tänään käyntiin pyörähtävän Google I/O -tapahtuman tulevia julkistuksia on huhuiltu netissä jo muutaman viikon ajan ja ainakin seuraavan Android-version julkaisu on vahvistunut vain vajaata tuntia ennen kun virallinen keynote-puhe alkaa.

Hieman etuajassa nettiin lipsahtanut tieto Android 4.3 -järjestelmästä poistettiin pikaisesti, mutta tarpeeksi moni ehti näkemään arvuutellun versionumeron. Vielä muutama kuukausi takaperin Googlen uskottiin esittelevän tänä keväänä jo Android 5.0 Key Lime Pie -versiota, joka kuitenkin näyttäisi jäävän ensi syksyyn.

Hetken netissä ollut sivu ei paljastanut versionumeron lisäksi juuri muuta, mutta onneksi kaikki selviää virallisesti Suomen aikaa seitsemältä, jolloin Google I/O -tapahtuman virallinen avauspuheenvuoro alkaa. Tapahtumaa voi seurata livenä Googlen sivuilla.


Uuden Android-version lisäksi Googlen odotetaan julkaisevan uuden version Nexus 7 -tabletista ja mahdollisesti myös LTE-yhteyksillä varustetun version Nexus 4 -puhelimesta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja