Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Android 4.3 vahvistui - katso koko julkaisutilaisuus livenä täältä

Teemu Laitila

Android 4.3 vahvistui - katso koko julkaisutilaisuus livenä täältä
Googlen tänään käyntiin pyörähtävän Google I/O -tapahtuman tulevia julkistuksia on huhuiltu netissä jo muutaman viikon ajan ja ainakin seuraavan Android-version julkaisu on vahvistunut vain vajaata tuntia ennen kun virallinen keynote-puhe alkaa.

Hieman etuajassa nettiin lipsahtanut tieto Android 4.3 -järjestelmästä poistettiin pikaisesti, mutta tarpeeksi moni ehti näkemään arvuutellun versionumeron. Vielä muutama kuukausi takaperin Googlen uskottiin esittelevän tänä keväänä jo Android 5.0 Key Lime Pie -versiota, joka kuitenkin näyttäisi jäävän ensi syksyyn.
Hetken netissä ollut sivu ei paljastanut versionumeron lisäksi juuri muuta, mutta onneksi kaikki selviää virallisesti Suomen aikaa seitsemältä, jolloin Google I/O -tapahtuman virallinen avauspuheenvuoro alkaa. Tapahtumaa voi seurata livenä Googlen sivuilla.

Uuden Android-version lisäksi Googlen odotetaan julkaisevan uuden version Nexus 7 -tabletista ja mahdollisesti myös LTE-yhteyksillä varustetun version Nexus 4 -puhelimesta.

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja