Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Yhdysvaltalaisoperaattorit kampanjoivat ajaessa tekstaamista vastaan

Valtteri Ahonen

Yhdysvaltalaisoperaattorit kampanjoivat ajaessa tekstaamista vastaan
AT&T:n alun perin jo vuonna 2010 ideoima "It Can Wait" -kampanja on saanut tuekseen muiden muassa kolme muuta suurta yhdysvaltalaisoperaattoria. Niin Sprint, T-Mobile kuin Verizonkin ovat ilmaisseet halukkuutensa osallistua kampanjaan, kirjoittaa PCWorld.

Maaliskuussa paljastetun kyselytutkimuksen mukaan lähes puolet autoilevista tunnustaa tekstailevansa ratin takana. Tämän huolestuttavan tilaston innostama kampanja, on saanut tuekseen nyt yli 200 erilaista organisaatiota.

"It Can Wait" eli "se voi odottaa" -kampanjan tarkoitus on levittää tietoa ajaessa tekstaamisen vaaroista. Mainosten on tarkoitus alkaa pyöriä 20.5. Kampanjalle on myös tehty omat kotisivut.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.