Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

DNA järjestää Jolla-aiheisen Hangout-keskustelun tänään

Manu Pitkänen

DNA järjestää Jolla-aiheisen Hangout-keskustelun tänään
DNA järjestää tänään 22. toukokuuta kello 18.00 Jolla-aiheisen Hangout-keskustelun, jota voi seurata ja kommentoida kuka tahansa DNA:n Google+-sivun kautta.

DNA <3 Jolla -hangoutissa on mukana Jollan Senior Designer Jaakko Roppola ja Chief Engineer Joona Petrell. Kaksikon keskustelukumppanit on arvottu DNA:n oman Jolla-yhteisön jäsenistä. Keskustelun tallenteen voi katsoa jälkikäteen DNA:n YouTube- tai Google+-sivujen kautta. Keskustelukieli on suomi.
Suomessa teleoperaattori DNA solmi viime syksynä Jollan kanssa yhteistyösopimuksen, jonka myötä DNA tuo Sailfish-käyttöjärjestelmään perustuvan Jolla-älypuhelimen tarjolle heti sen tullessa myyntiin. Jolla esitteli puhelimensa tämän viikon maanantaina Helsingissä.

Ennen DNA:n hangoutin alkamista kannattaa tarkistaa Puhelinvertailun tekemä videohaastattelu, jossa Jollan myyntijohtaja Mikko Pyykkö kertoo yhtiön suunnitelmista.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja