Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Motorola vahvisti: X-puhelin on olemassa ja julkaistaan kesällä

Teemu Laitila

Motorola vahvisti: X-puhelin on olemassa ja julkaistaan kesällä
Motorolan mukaan kevään aikana moneen otteeseen huhuttu X Phone on olemassa ja laite saapuu markkinoille "kesän aikana".

All Things Digitalin tapahtumassa puhunut Motorolan toimitusjohtaja Dennis Woodside ei paljastanut puhelimesta paljon, mutta mainitsi puhelimen aistivan ympäristöään jatkuvasti ja mukauttavan toimintaansa sen perusteella.

- Me tiedämme milloin se on taskussa, milloin kädessä. Se tulee tietämään kun haluat ottaa kuvan käynnistää kameran, Woodside hehkutti The Vergen mukaan.

Kuten odottaa saattoi, Woodside ei juuri puhunut puhelimen muista ominaisuuksista, mutta mainitsi puhelimen perustuvan AMOLED-näyttöön. Motorolan tarkoituksena on lähteä uudella laitteellaan haastamaan suoraan markkinajohtajia eli Samsungin Galaxy-sarjaa ja Applen iPhoneja. Puhelimen kilpailuvalteiksi on ajateltu kohtuullista hintaa, mutta laadukasta rakennetta ja erityisesti hyvää akkukestoa sekä kestävyyttä.


Woodside kommentoi All Things D:n haastattelussa myös suhdetta Motorolan emoyhtiöön Googleen. Googlen mukaan Motorola ei saa erityiskohtelua verrattuna muihin Android-valmistajiin, vaan yhtiöiden välille on rakennettu "palomuuri". Woodside vahvisti asian omalta osaltaan. Kun Motorola palkkaa väkeä Googlelta, Woodsiden mukaan "työntekijä joutuu luopumaan Google-virkamerkistään". Lisäksi yhtiöiden välinen yhteistyö hoidetaan pitkin samoja kanavia, kuin muidenkin Android-valmistajien kanssa.

Motorolan X Phone tulee yhtiön mukaan olemaan ensimmäinen Yhdysvalloissa valmistettu laite. Valmistus tulee tapahtumaan Teksasissa tehtaalla, jossa valmistettiin aiemmin Nokian puhelimia. Myös osa komponenteista tulee olemaan valmistettu Yhdysvalloissa, mutta prosessorit valmistetaan Taiwanissa ja OLED-näytöt Koreassa. Kotimaisuus on nousemassa Yhdysvalloissa myyntivaltiksi ja muun muassa Apple lupaili viime vuoden puolella, että yhtiö tuo osan tietokonevalmistuksestaan takaisin kotimaahansa.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja