Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Acerilta keskihintainen jättiluuri: Liquid S1 5,7 tuuman näytöllä

Teemu Laitila

Acerilta keskihintainen jättiluuri: Liquid S1 5,7 tuuman näytöllä
Nykyään jokaisella Android-valmistajalla on pakko olla oma viiden ja kuuden tuuman välille sijoittuva puhelinmallinsa. Acer on viimeisten joukossa tuonut markkinoille oman ehdokkaansa, jonka ruudun koko on 5,7 tuumaa.

Acer Liquid S1 ei sisällä Full HD -ruutua, vaan se toimii maltillisemmalla 720x1280 resoluutiolla, mikä tarkoittaa hieman yli 257 pikseliä tuumalle. Acerin Float UI:lla kuorrutettua Android 4.2 -järjestelmää vauhdittaa MediaTekin 1,5 GHz:n taajuudella toimiva neliydinprosessori, muistia on 1 gigatavu ja tallennustilaa kahdeksan gigatavua ja laite tukee microSD-kortteja. LTE-yhteyksiä ei ole tarjolla.

Liquid S1:ssä on selvästi tehty kompromisseja uusimman tekniikan poisjättämisellä, mutta sen ansiosta hinta on saatu painettua huomattavasti alemmas kuin yleensä vastaavankokoisilla laitteilla. Puhelimen lähtöhinta on 349 euroa, mikä tekee siitä oivan vaihtoehdon, jos ruudun koko on puhelimessa tärkeimpiä ominaisuuksia.Pieni mutka matkassa on vielä se, että ainakaan Acerin tiedotteessa Liquid S1:n saapumisesta Suomeen ei mainita tarkemmin. Myynti kuitenkin alkaa useissa Euroopan maissa syksyn aikana, joten Suomen julkaisukaan ei vaikuta mahdottomalta.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.