Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Asukselta kuuden tuuman puhletti kynällä: FonePad Note

Teemu Laitila

Asukselta kuuden tuuman puhletti kynällä: FonePad Note
Asus on polkaissut Computex-messut käyntiin vauhdilla ja useiden tabletti- ja läppärijulkaisuiden lisäksi yhtiö on julkaissut uuden isoruutuisen puhelimen.

Kuuden tuuman FonePad Note on nimeä myöten suunniteltu kilpailemaan Samsungin isoruutuisen Note-sarjan kanssa. Asuksen FonePadista löytyy myös kynäke, jolla Samsung on mainostanut Note-sarjan puhelimiaan. Ulkonäöltään FonePad Note muistuttaa alkuperäistä seitsemän tuuman FonePad-mallia.

Näyttö perustuu Super IPS+ -paneeliin ja se toimii 1080p-resoluutiolla. FonePad Noten sisuksista löytyy Intelin Atom Z2560 -piiri, jonka kaksi ydintä toimivat 1,6 GHz:n taajuudella. Androidin käytettävissä on kaksi gigatavua muistia. Asus kutsuu laitetta tabletiksi, mutta laite on varustettu 3G-yhteyksillä ja puheominaisuuksilla. Puuttuvat LTE-yhteydet saattavat vihjata halvemmasta hintaluokasta. Laitteen takaa löytyy kahdeksan megapikselin kamera ja edestä 1,2 megapikselin kamera videopuhelukäyttöön.


Lavalla tapahtuneen esittelyn lisäksi Asus ei ole vielä kertonut juuri yksityiskohtia julkaisusta. Hämärän peitossa ovat esimerkiksi hinta ja myyntiintulon aikataulu. Raporttien mukaan paikan päällä esitellyt kappaleet olivat vielä siinä määrin keskeneräisiä, että laitetta ei saanut käytettyä lukitusuuruun katselua pidemmälle eli myyntiin puhelimia/puhletteja ei kannata odottaa vielä ainakaan lähiviikkoina.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja