Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

HTC julkaisee One minin Ultrapixel-kameralla?

Matti Vähäkainu

HTC julkaisee One minin Ultrapixel-kameralla?
Taiwanilaishuhujen mukaan HTC valmistelee ainakin kahden puhelinmallin julkistamista kesällä. Lippulaivamalli Onea halvemmat laitteet varustetaan tietojen mukaan myös Ultrapixel-kameroilla.

Malleista mielenkiintoisempi on Galaxy S4 minin kanssa kilpaan ryhtyvä HTC One mini, joka on varustettu niin ikään 4,3 tuuman kosketusnäytöllä. Muita ominaisuuksia Ultrapixel-kameran lisäksi ovat tuplaydinsuoritin sekä 2 gigatavua RAM-muistia.

M4-mallinimellä aiemmin tunnettu laite julkistetaan tietojen mukaan kuluvan kuun puolivälin tienoilla. Ulkonäötään HTC One mini vastaa pitkälti isoveljeltään, mutta on luonnollisesti pienempi.

Toinen huhujen kohteena ollut puhelin on HTC Butterfly S. Ilmeisesti kyseessä on pieni päivitys noin puoli vuotta sitten julkaistuun laitteeseen, joka oli markkinoiden ensimmäisiä Full HD -kosketusnäyttöpuhelimia. Huhujen mukaan laitteen kamera siis päivittyy tässäkin mallissa Ultrapixeliin, jonka lisäksi akkukapasiteetti kasvaa sekä suoritinta todennäköisesti päivitetään. Julkistusta odotetaan ensi kuun loppupuolelle.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja