Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huhuille lisäpontta: Edullisemmasta iPhonesta kuvavuoto?

Sami Koivunen

Huhuille lisäpontta: Edullisemmasta iPhonesta kuvavuoto?
Huhut halvemmasta iPhonesta ovat liikkuneet jo pitkään. Kiinalaisessa Weibo-palvelussa julkaistuistuista kuvista kertoi GSM Arena. Aiemmin kuvavuotoja on tarjonnut Tactus, jonka kuvissa puhelin eroaa selvästi uudemmasta vuodosta.

Weibosta saatujen kuvien aitous onkin epävarmaa, sillä Mac Rumoursin mukaan kyseessä saattaa olla ainoastaan iPhone 5 koteloituna.
J.P. Morganilla työskentelevien Gokul Hariharanin ja Mark Moskowitzin raporttien mukaan tuleva "halpapuhelin" sijoittuu todennäköisesti todellisuudessa hintaspektrin keskipaikkeille. Päättely perustuu Applen aiempaan tapaan hinnoitella esimerkiksi iPad mini ja iPod nano lanseeraushetkellä lippulaivamalleja halvemmiksi, mutta hintahaitarin alapäässä olevia tuotteita selvästi kalliimmiksi.

Halvan iPhonen on ehtinyt kiistää jopa Applen markkinointipäällikkö Phil Schiller, jonka mukaan "Apple ei suuntaa tuotteitaan siihen kategoriaan". Lausunto tukee Harihanin ja Moskowitzin väitettä todellisuudessa keskihintaisesta puhelimesta. BTIG:n analyytikko Walter Piecyk mielestä Apple taas "tarvitsee halpaa iPhonea".

Kuvavuodon perusteella tulevasta iPhonesta ei pysty sanomaan paljoakaan. Jos kuvat ovat aitoja, niin puhelimen kiiltävä pinta ja takakuoren kaarevuus tekisi paluun Applen puhelimiin. Kuvien aitous on kuitenkin vahvasti kyseenalaistettu.
Kuvia voi verrata Applen aiempaan kuvavuotoon. Uudemmasta vuodosta poiketen Tactusin kuvissa puhelimen takakuori on tasapintainen.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja