Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Applen Google-sidosten purku satoi YouTuben laariin

Manu Pitkänen

Applen Google-sidosten purku satoi YouTuben laariin
Apple on purkanut viime aikoina siteitään Googleen, mistä esimerkkinä Applen oman YouTube-sovelluksen poisto iOS 6:sta. Tämän voisi kuvitella tekevän hallaa Googlelle, mutta Apple näyttää kuitenkin tehneen palveluksen.

YouTuben myyntijohtaja Lucas Watsonin mukaan YouTuben mobiilimainostulot ovat kolminkertaistuneet 350 miljoonaan dollariin viimeisen puolen vuoden aikana. Hän ei paljasta syytä kasvulle, mutta iOS 6:n jakelun aloittamisen ajankohta ja Googlen oman YouTube-sovelluksen julkaisu App Storessa on varmasti edesauttaneet tulojen kasvua. Omalla YouTube-sovelluksella Google voi esittää mainoksia ennen videon alkamista ja olla välittämättä Applen rajoituksista.
IPhonelle ja iPadille suunniteltu YouTube-sovellus on App Storen neljänneksi ladatuin ilmaisohjelma.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja