Google tekemässä miljardikaupat sosiaalisesta navigointisovelluksesta

3
Manu Pitkänen

Google tekemässä miljardikaupat sosiaalisesta navigointisovelluksesta
All Things D:n ja israelilaisen Globesin mukaan Google aikoo ostaa paikkatietopalvelu Wazen. Globesin mukaan internetjätti on tarjonnut Wazesta 1,3 miljardia dollaria.

Googlen lisäksi ainakin Facebookin ja Applen on kerrottu olleen kiinnostuneita israelilaisyhtiöstä, joka on nyt kuitenkin päätymässä hakukoneyhtiölle. All Things D:n mukaan Wazea ei nykyisten suunnitelmien mukaan olla lopettamassa ja sulauttamassa Googlen omiin palveluihin, vaan se jatkaa elämäänsä itsenäisesti, mutta vain uuden omistajan alaisuudessa. Wazella on noin 47 miljoona rekisteröitynyttä käyttäjää.

Wazen kartta- ja navigointisovellus tarjoaa joukkoistamisen voimalla tuotettua tietoa muiden muassa ruuuhkista, onnettomuuksista sekä polttoaineiden hinnoista bensa-asemilla.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (3)

Anonyymi käyttäjä
Ejurr (vahvistamaton)

2

Tämä tietää sitä, että kohta kulkee ihmisten suosituimmat liikkeetkin NSA:n ja Yhdysvaltain hallinnon kautta ja tallentuu sinne.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
vazaa@ (vahvistamaton)

3

Toivottavasti Google integroi Waze kartta -ja navigointisovellukset Google Mapsiin (joita vain yksinoikeudella Android-käyttäjät voivat käyttää ilmaiseksi ja ulkopuoliset lisenssimaksua vastaan)!.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.