Sony Xperia Z Ultra esintyy ensimmäistä kertaa näyttö päällä

1
Matti Robinson

Sony Xperia Z Ultra esintyy ensimmäistä kertaa näyttö päällä
Sonylta odotetaan pian uutta Xperia-julkaisua, joka on jatkoa Z-lippulaivamallistolle. Xperia Z-, Xperia ZR- ja Xperia ZL -mallien jatkoksi on saapumassa markkinoille Xperia ZU, josta on vuotanut ensimmäinen kuva näyttö päällä Nowhereelse.fr-sivustolle.

Togari-koodinimellä tunnettu Z Ultra on Sonyn vastaus puhlettikategoriaa hallitseville Samsung Note -malleille. Sen näytön koko on tietojen mukaan 6,44 tuumaa, joten kokoluokassa verrokiksi sopii hyvin Galaxy Mega 6.3, mutta spekseiltään Z Ultra on lähempänä kalliimpia Note-malleja.

Sonyn puhlettiin odotetaan huipputehokasta Snapdragon 800 -suoritinta, Full HD -näyttöä ja 8 megapikselin Exmor RS -kameraa.

Huomiot laitteen yhdennäköisyydestä Xperia ZR:n kanssa eivät ole todellakaan perättömiä, mutta puhelimen näyttö vaikuttaa suuremmalta kuin 4,55 tuumaa, vai mitä olette mieltä?Lopullista vahvistusta joudumme odottelemaan ensi kuun neljänteen päivään, jolloin Sonyn on määrä esitellä uutuus.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (1)

Anonyymi käyttäjä
sishvfwiu (vahvistamaton)

1

Ei tuo näyttö mitenkään erikoiselta näytä. Eikös siinä pitäisi olla joku Sonyn hieno Triluminous -kvanttipistehienous? Hailakkaalta näyttää, tosin kuvan laatukaan ei ole kummoinen. Ja lisäksi kehykset ovat liian suuret, varsinkin jos näytön koko on 6.44".

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.