Microsoft toi Officen iPhonelle

Manu Pitkänen

Microsoft toi Officen iPhonelle
Microsoft on julkistanut Officen iOS:lle. Ohjelmistojätin toimistosovelluspaketti on saatavilla App Storesta ilmaiseksi, mutta sen käyttö vaatii Office 365 -tilauksen.

Officen iOS-versio on tarkoitettu iPhonelle, eli sitä ei ole optimoitu käytettäväksi iPadin suuremmalla näytöllä. Office Mobile for Office 365 subscribers -nimeä kantava sovellus soveltuu kaikkien Office-tiedostojen katseluun ja editointiin. Ohjelma toimii iPhone 4:ssä, 4S:ssä, 5:ssä ja viidennen sukupolven iPod touchissa, joissa on iOS 6.1 tai uudempi käyttöjärjestelmä. Julkaisu kestää 4-5 päivää, minkä takia Officea ei löydy vielä Suomen App Storesta.

Officen tuominen iPhonelle on merkittävä askel Microsoftille, jonka toimistosovellusten perään yritysmaailmassa ollaan. Jää nähtävksi yrittääkö Microsoft turvata Windows 8 -laitteiden myyntiä jättämällä iPadille suunnitellun Officen julkaisematta.

Aiheesta löytyy lisää tietoa Microsoftin Office-aiheisesta blogista.Tästä ja monesta muustakin asiasta voi keskustella Puhelinvertailu.comin uudella foorumilla.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.